Il Sogno

050 850 3055      ilsogno-groningen@outlook.com   +31 50 850 3055  

Benvenuto

I sogni diventano realtà – dromen komen uit … 

Waar kinderen in Nederland op school opgroeien met een boterhammetje tussen de middag, moest Federico oppassen dat hij zijn mond niet brandde aan de hete minestrone. Althans, in zijn peuterjaren want als 4-jarig jongetje verhuisde hij namelijk met zijn familie van zijn geboorte-eiland Sardinië naar ons koude kikkerlandje. En die boterhammetjes hier bevallen nog steeds niet… 

Eigenaar Federico Serreli kreeg het koken al vroeg met de pastalepel ingegoten. Achter het fornuis staan is dan ook wat hij het allerliefste doet. Na het afronden van zijn studie HBO-bedrijfseconomie, bijna twee jaar op kantoor te hebben gewerkt en bij verscheidene Italiaanse restaurants in de keuken te hebben gestaan, heeft hij besloten zijn lang gekoesterde droom te vervullen:  

9 februari 2018 openden de deuren van zijn eigen restaurant: Il Sogno – Cucina Italiana e Pizzeria in Groningen. “Een plek, hoopt Federico, waar iedereen zich welkom voelt en waar wij iedereen willen laten genieten van heerlijke Italiaanse gerechten die met passie bereid worden en waarbij de Sardijnse gastvrijheid niet mag ontbreken”. 

A Presto e saluti,
Team Il Sogno